Teknikproffset är ett e-handelsvaruhus som främst är inriktat på att erbjuda dig hemelektronik och tillbehör – allt som du kan tänkas behöva. De är aktiva i hela Norden och har ett fantastiskt och brett sortiment när det gäller prylar som du kan behöva i hemmet, i vardagen, sportredskap och skönhetsartiklar. Man vill erbjuda ett brett sortiment av produkter men samtidigt hålla priserna så låga som möjligt för att vara konkurrenskraftiga. Allt i förhoppning om att skapa en upplevelse för kunden som gör att man känner sig nöjd och vill handla igen.

Elektronik kan ibland vara svårt att förstå, man vet kanske inte alltid vad som är bra eller inte och därför blir det extra viktigt att alltid ha någon att fråga. Att erbjuda en tillmötesgående kundservice som alltid finns där via e-mail och chatt gör därför att Teknikproffset blir ännu mer tillgängliga och som gör att man inte behöver veta allt när man väl ska handla. Det finns, precis som i en fysisk butik, personal att fråga som är expert på området. Detta ger kunden största tryggheten och bidrar ännu mer till en god köpupplevelse.

I över 10 år har man levererat elektronik till hemmen

Ja, med 1 400 000 registrerade kunder och en omsättning på över 200 miljoner årligen så är man en av landets billigaste, högst betygsatta och mest närvarande teknikvaruhuset inom branschen på nätet. Med huvudkontor i Landvetter, Göteborg så har man en god gemenskap och jobbar tillsammans mot de mål man strävar efter. Det är viktigt att jobba för att ligga i framkant och inte hamna efter, det kräver branschen. Däremot så är det minst lika viktigt att stanna upp och njuta av nuläget och inse att man faktiskt gjort ett bra och gediget jobb för att ha den positionen man har på marknaden idag.